Impressie Help Sint Helpen

Een impressie van de vele bedrijven en (gemeentelijke) instanties die we afgelopen jaren in Almere bezocht hebben. Het is slechts een kleine en willekeurige greep uit de honderden foto’s. Wij hopen met deze compilatie het enthousiasme waarmee ons team werkt en de professionele uitstraling te kunnen overbrengen.

Uw boeking heeft er voor gezorgd dat wij, als leden van Lions Club Almere,  de afgelopen jaren geld hebben kunnen inzamelen voor Stichting Kindervakantieland in Almere. Sint Nicolaas heeft de opbrengst uit boekingen van zijn bezoeken overhandigt aan Kindervakantieland. Voor het voortbestaan is Kindervakantieland grotendeels afhankelijk van vrijwillige bijdragen, dus ook via deze actie van de Lions-Sinterklaas en zijn Pieten.

almere-sinterklaas-help-sint-helpen-b-0

Lions Club Almere Host bedankt namens Sint Nicolaas en zijn Pieten alle bedrijven, instanties en particulieren die zij de afgelopen jaren een bezoek heeft mogen brengen en hoopt dat u hen ook dit jaar weer uitnodigt.

 

almere-sinterklaas-help sint helpen-b1

De foto’s op deze pagina zijn slechts een voorbeeld en kleine greep van honderden leuke, ontroerende, mooie, vrolijke en spannende momenten van afgelopen jaar. Wij, leden van de Lions Club Almere Host, en de vrijwilligers die ons hebben gesteund denken met veel plezier terug aan de afgelopen jaren. Nog een paar nachtjes slapen en dan komen we elkaar vast weer tegen…..

 

almere-sinterklaas-help sint helpen-b2

Uw boekingen afgelopen jaar heeft ons, als leden van Lionsclub Almere Host, in de gelegenheid  gesteld geld te kunnen inzamelen voor Stichting Kindervakantieland in Almere.  In het vakantiehuis van de stichting op het Stadslandgoed De Kemphaan beleven vele kinderen elk jaar weer een heerlijke, onbezorgde vakantieweek. Deze zomervakantie organiseerde Kindervakantieland zes van zulke weken. En met groot succes.!

 

almere-sinterklaas-help sint helpen-b 3

De Lions Club Almere is al druk bezig met de organisatie van het evenement. Daarom vraag ik u nu te boeken voor een feestelijke intocht in uw bedrijf of winkel. U doet mij daarmee een enorm plezier, maar veel belangrijker is dat door uw bijdrage ook volgend jaar kinderen uit het kwetsbare deel van de samenleving kunnen genieten van een prachtige vakantie.

 

almere-sinterklaas-help sint helpen-b 4

Indien u bezwaar heeft tegen publicatie van de foto’s die gebruikt zijn op deze website waarop u zelf of uw uw kinderen zichtbaar zijn neemt u dan contact met ons op via het algemene contactformulier.

 

almere-sinterklaas-help-sint-helpen-b-5-v2

 

 

 

 

Comments are closed.