Download gratis uw Sinterklaasfoto

Welkom op deze pagina, waar u gratis uw Sinterklaas Foto’s 2018 kunt downloaden.

Lions Club Almere bedankt namens Sint Nicolaas en zijn Pieten alle bedrijven, instanties en particulieren die zij dit jaar een bezoek hebben mogen brengen. Door hun boeking  is onze actie HELP-SINT-HELPEN een succes geworden.

Op woensdag 6 december wordt een cheque overhandigd met de opbrengst van deze Sinterklaas actie aan Stichting Kindervakantieland in Almere, een accommodatie die gerealiseerd is voor kinderen die normaal niet aan vakantie toekomen. Voor het voortbestaan is Kindervakantieland grotendeels afhankelijk van vrijwillige bijdragen en sponsoren.

Klik hieronder op de gewenste datum/locatie en u komt in het gewenste fotoalbum waar u de foto’s gratis kunt downloaden.

Waardeert u de foto’s? Dan stellen wij uw vrijwillige bijdrage op prijs, ook deze komt geheel ten goede aan Stichting Kindervakantieland. U kunt deze overmaken op onze bankrekening; NL69 INGB 0008873890 ten name van Lions Club Almere – Almere.

Wij doen uiteraard ons best de foto’s zo snel mogelijk beschikbaar te stellen maar gezien het grote aantal foto’s kan dit enkele dagen duren. Wij vragen hiervoor uw begrip en waarderen uw geduld in deze.

zaterdag 24 november 2018 – Almere Haven

zaterdag 24 november 2018  – BMW Den Haag

vrijdag 30 november 2018 Bibliotheek Almere Poort

vrijdag 30 november 2018 Bibliotheek Almere Haven

zaterdag 1 december Bibliotheek Almere Stad

zaterdag 1 december Bibliotheek Almere Buiten

 

 

 

Indien u bezwaar heeft tegen publicatie van de foto’s  waarop u zelf of uw uw kinderen zichtbaar zijn neemt u dan contact met ons op via het algemene contactformulier.

 

Comments are closed.