Welkom, op de Sinterklaas pagina HELP-SINT-HELPEN van de LionsClub Almere — BEDANKT !

Namens Sint Nicolaas en zijn Pieten bedanken wij alle bedrijven, instanties en particulieren die zij dit jaar een bezoek hebben mogen brengen. Door uw boeking  is onze actie HELP-SINT-HELPEN een succes geworden.

Hierdoor werden wij in staat gesteld een cheque te overhandigen van € 6.250.- aan Stichting Kindervakantieland in Almere, een accommodatie die gerealiseerd is voor kinderen die normaal niet aan vakantie toekomen.

Wij willen u dan ook graag bedanken  voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld en zien u graag volgend jaar weer terug!

Uiteraard bedanken wij ook alle vrijwilligers die met hun enthousiasme en fantastische inzet deze actie tot een succes hebben gemaakt.

 

 

 

 

 

Deze Sinterklaas heeft een reputatie hoog te houden. De afgelopen 11 jaren hebben de Lions in Almere bewezen ruimschoots aan de hoge normen van Sint Nicolaas te voldoen. U mocht van ons dan ook een Sinterklaas bezoek verwachten met een professionele uitstraling, mooie verzorgde kostuums, correct geschminkt (afgestemd op uw wensen) en goede begeleiding. Wij zorgen niet alleen voor een enerverend en leuk maar ook kwalitatief hoogstaand bezoek.

Vele Almeerse bedrijven en (gemeentelijke) instellingen hebben ons dan ook dit jaar weer geboekt en deze actie gesteund.
Tijdens de bezoeken van Sinterklaas aan bedrijven en organisaties worden in overleg leuke foto’s gemaakt die u later op deze website gratis kunt downloaden.

 

Deze Sint draagt de volledige opbrengst over aan Kindervakantieland. Het voortbestaan hiervan is immers grotendeels afhankelijk van vrijwillige bijdragen en sponsoring, dus ook van deze actie van de “Lions” Sinterklaas en zijn Pieten.

 

almere-sinterklaas-het kan in almere

 

Comments are closed.