Welkom, op de Sinterklaas pagina HELP-SINT-HELPEN van de LionsClub Almere

Lions Club Almere biedt Almeerse bedrijven, instellingen en particulieren ook dit jaar weer de kans op een uniek bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten.

Wij, leden van Lions Club Almere, willen een zo groot mogelijk bedrag inzamelen voor Stichting Kindervakantieland in Almere, een accommodatie die gerealiseerd is voor kinderen die normaal niet aan vakantie toekomen.

HELP-SINT-HELPEN

Voor € 50,- per kwartier, kunnen bedrijven en particulieren een bezoek reserveren van een 1e klas Sinterklaas en zijn Pieten. Sint komt met twee zorgvuldig uitgekozen Pieten bij u thuis, naar uw bedrijf of winkel om klanten, werknemers en hun kinderen blij te verrassen. Natuurlijk staan we open om een aangepast programma of een bezoek met meerdere Pieten met u te bespreken.

In overleg spreekt u datum, tijdstip en invulling van het bezoek door Sint en zijn Pieten af.
Vanzelfsprekend worden deze afspraken schriftelijk bevestigd en altijd stipt nagekomen!

Het is dit jaar, alweer het 12e jaar, dat wij met professionele en betrouwbare Sinterklaas teams in actie komen !

Sint kunt u boeken op de volgende dagen;

Zaterdag       24 november 2018
Zondag         25 november 2018
Zaterdag        1  december 2018
Zondag          2 december 2018
Maandag       3 december 2018
Woensdag     5 december 2018

 

boek-nu-contact-knop

 

Belangstellenden voor een bezoek van deLions-Sint en zijn Pieten kunnen mailen via het contactformulier, of bellen met Meindert Pol van de Lions Club Almere, via 06-22493603.

Deze Sinterklaas heeft een reputatie hoog te houden. De afgelopen jaren hebben de Lions in Almere bewezen ruimschoots aan de hoge normen van Sint Nicolaas te voldoen. Wij garanderen u kwaliteit door jarenlange ervaring en inzet van enthousiaste mensen. U mag van ons een Sinterklaas bezoek verwachten met een professionele uitstraling, mooie verzorgde kostuums, correct geschminkt (afgestemd op uw wensen) en goede begeleiding. Wij zorgen niet alleen voor een enerverend en leuk maar ook kwalitatief hoogstaand bezoek.

almere-sinterklaas-het kan in almere

Vele Almeerse bedrijven en (gemeentelijke) instellingen hebben ons dan ook afgelopen jaren geboekt en deze actie gesteund.
Tijdens de bezoeken van Sinterklaas aan bedrijven en organisaties worden in overleg leuke foto’s gemaakt die u later op deze website gratis kunt downloaden. kijk op de pagina impressie voor een compilatie en referenties van de afgelopen jaren.


Deze Sint draagt de volledige opbrengst over aan Kindervakantieland. Het voortbestaan hiervan is immers grotendeels afhankelijk van vrijwillige bijdragen en sponsoring, dus ook van deze actie van de “Lions” Sinterklaas en zijn Pieten.

 

“WIJ, MAAR VOORAL KINDERVAKANTIELAND, REKENEN OP U”

 

Comments are closed.